România-Croația 4-1 (2-1) la San Marino, în debutul Euro Under 21 la fotbal!

2-0 era deja în min.14 al primului meci disputat de tricolorii lui Mirel Rădoi la EURO Under 21, ambele echipe căutând aprig  victoria pentru a rămâne în cursa calificării în semifinale, într-o grupă de foc, cu Anglia și Franța. Croații au pe hârtie un lot de două ori mai valoros decât al nostru.

Au marcat Pușcaș (min.12) din  lovitură de la 11m, precum și Ianis Hagi (min.14), într-o fază la care a contribuit același Pușcaș.

În min.18 croatul Vlasic, omul de 18 milioane de euro, a redus din handicap, dar România are o evoluție bună!

După pauză au înscris Băluță în min.66 (după o bară transversală a lui Ianis Hagi) și Petre în min. 90 + 1, după o fază suspectată inițial de ofsaid. După studiul imaginilor, a fost acordat golul care a desăvârșit o fantastică victorie a tricolorilor ”mici”, în fața unei echipe extrem de valoroase, cel puțin la propriu!

Și să nu uităm: Croația este vicecampioană mondială (la seniori), după yurneul final al C.M. 2018, din Rusia!

Fotbaliștii croați care evoluează în străinătate o fac constant, ba chiar la echipe bune. Caleta-Car joacă la Marseille, Sosa la Stuttgart, Vlasic la ȚSKA Moscova, Halilovic la Standard sau Brekalo la Wolfsburg. Vedeta echipei este chiar Nikola Vlasic, jucător cotat la 18 milioane de euro.

34 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 2 =