Primarul Partidului Social Democta al orașului Pucioasa, Constantin Ana, vicepreședinte PSD Dâmbovița, a lansat acuzații la adresa liderului județean Rovana Plumb, pe care o acuză de schimbarea din pix a numărului delegaților la Congres.

Rovana Plumb nu este pentru prima dată ținta acuzațiillor, organizația locală avertizând în mai multe rânduri că face abuz de putere.

„Inca o mostra de democratie marca Plumb!!! Vineri, 21 iunie 2019, la sediul Organizatiei Judetene PSD Dambovita, a fost convocata o sedinta a Comitetului Executiv. Fara sa mai discutam despre faptul ca acel Comitet Executiv s-a transformat brusc in Conferinta Extraordinara, ceea ce conteaza este faptul ca in acea sedinta s-a aprobat lista delegatilor la Congresul PSD din 29.06.2019!

Spre surprinderea noastra totala, am constatat astazi ca o buna parte din persoanele nominalizate si aprobate vineri (aproape statutar!) in CEX, nu se mai regasesc pe lista finala a delegatilor! Astfel Pucioasa, de la 5 delegati la Congres a ramas cu 2, iar Titu (organizatie prietenoasa familiei Plumb) a primit 9 delegati in loc de 3 in varianta aprobata!!! Iar asta este doar un simplu exemplu!

De ce?! Pentru ce?! Aveti nevoie de masa de manevra?! Spuneti doamna Plumb si domnule Plumb!!! Chiar trebuie sa ne umiliti permanent?! Cat credeti ca mai suportam mizeriile voastre?!!! Stimati membri de buna credinta ai PSD, la Dambovita lucrurile au scapat total de sub control!!! Iar Statutul Partidului probabil se regaseste la toaleta pe post de hartie igienica!!!”, a scris primarul PSD pe pagina sa de Facebook.

Organizația PSD Dâmbovița o susține la șefia PSD pe Viorica Dăncilă și va avea 143 de delegați la Congres.

Citește și: VIDEO. Meci-șoc, pe iarbă, cu campioana de la Wimbledon!

130 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 6 =