Caută
Close this search box.

Scandal în locuința lui Boris Johnson. Un vecin a chemat poliția

Poliţia britanică a fost chemată la locuinţa lui Boris Johnson şi a parteneri sale, Carrie Symonds, vineri, după ce vecinii au auzit ţipete şi lovituri, potrivit The Guardian.

Cearta a putut fi auzită din afara proprietăţii unde locuieşte posibilul viitor premier cu Symonds, fostă responsabilă cu presa  pentru Partidul Conservator.

Un vecin a declarat pentru The Guardian că a auzit ţipetele femeii urmate de „lovituri”. La un moment dat, Symonds a putut fi auzită spunându-i lui Johnson „Ieşi din apartamentul meu!”.

Îngrijorat, vecinul a spus că a bătut la uşă, însă nu a primit un răspuns. „Speram ca cineva să răspundă la uşă şi să spună: „Suntem OK”. Am bătut de trei ori şi nu a venit nimeni”.

Acesta a sunat la 999. Două maşini ale Poliţiei şi o dubă au sosit în câteva minute, imediat după miezul nopţii, dar au plecat după ce au primit asigurări de la cei doi locatari că sunt bine.

Poliţia a spus că la această adresă nu a fost înregistrat niciun incident domestic.

Boris Johnson se confruntă cu Jeremy Hunt pentru postul de premier al Marii Britanii. La finalul lunii iunie, membrii Partidului vor desemna câştigătorul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri