Caută
Close this search box.

Scandal în PSD. Președintele executiv, Paul Stănescu, a demisionat

psd olt

Paul Stănescu, numărul 2 în PSD după încarcerarea lui Liviu Dragnea, când a fost ales președinte executiv, a demisionat, în ședința Comitetului Executiv al PSD, care are loc la această oră.

La această oră, ședința Comitetului Executiv al PSD este în desfășurare, liderii partidului urmând să stabilească data congresului la care va fi aleasă nouă conducere a partidului.

În timp ce Viorica Dăncilă ar vrea un congres de urgență, adică în această lună, gruparea Stănescu-Firea susține ca acest congres să aibă loc în toamnă.

A fost scandal la PSD!

Paul Stănescu a demisionat, așadar, după ce a intrat în conflict cu premierul Viroica Dăncilă, la doar două săptămâni după ce a fost numit în funcție.

Acesta a demisionat din funcția interimară și a refuzat să ofere orice informație legată de acest aspect.

Potrivit informațiilor, au existat niște replici acide între premierul Viorica Dăncilă și președintele executiv al PSD, Paul Stănescu.

Comitetul Executiv Naţional al PSD s-a reunit vineri la sediul partidului din Băneasa, principala temă de discuţie fiind data la care urmează să fie organizat congresul pentru alegerea unei noi conduceri şi stabilirea candidatului la alegerile prezidenţiale.

În 28 mai, a doua zi după condamnarea definitivă a lui Liviu Dragnea la trei ani și jumătate de închisoare, Comitetul Executiv al PSD a decis tragerea pe linie moartă a apropiaților lui Dragnea și readucerea în prim plan a contestatarilor acestuia.

Astfel, Codrin Ștefănescu, Lia Olguța Vasilescu, Florin Iordache au făcut un pas în spate, iar Viorica Dăncilă, Paul Stănescu, Gabriela Firea și Marcel Ciolacu au devenit noua gardă a PSD. Astfel, Paul Stănescu a fost ales președinte executiv al PSD, Gabriela Firea a revenit în funcțiile de președinte interimar al PSD București și vicepreședinte al partidului, iar Codrin Ștefănescu a fost schimbat din funcția de secretar general al PSD cu Rodica Nasar.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri