Caută
Close this search box.

Scandalul corvetelor și mizeriile PSD. Secretar de stat la Armată, omul lui Dragnea, dat afară de Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă a mai scăpat de un om controlat de Liviu Dragnea, fostul lider al PSD. După Darius Vâlcov și Anca Alexandrescu, a venit rândul secretarului de stat Andrei Ignat, șeful Departamentului pentru Armamente din Ministerul Apărării.

Ignat a fost schimbat din funcție după ce, conform Newsweek, ar fi „sabotat” licitația pentru corvete, aceea de nu mai puțin de un miliard de euro, câștigtă de francezi, dar pe care PSD ar fi dorit-o îndreptată spre … italieni. Ne de florile mărului, desigur! Surse din cadrul Ministerului Apărării au declarat pentru Newsweek România, că Ignat a fost schimbat din funcție pe motiv că ar fi fost protejat de Liviu Dragnea, fostul lider al PSD.

Cine e Ignat și de ce a ajuns în MApN

Andrei Ignat a ajuns la șefia Departamentului Armamente în mai 2018, funcție cu rang de secretar de stat, pe filiera PSD Craiova, organizație controlată de cuplul Claudiu Manda și Lia Olguța Vasilescu. Ulterior, a fost preluat de Liviu Dragnea, omul care visa să controleze toată țara din postura de șef al PSD. Fără nici un dram de experiență în domeniul achizițiilor militare, Ignat s-a trezit că păstorește bugete de ordinul miliardelor de euro, bani care urmau să fie cheltuiți pentru înzestrarea Armatei Române.

Până să ajungă șef la Armamente, Ignat a lucrat prin Ministerul Transporturilor, dar a ținut morțiș să obțină diplome (ca tot veleitarul dâmbovițean) de la colegiile de securitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri