Caută
Close this search box.

Șerban Nicolae, discurs despre demnitate pe scena congresului PSD: Ce îţi doresc eu ţie, dulce Românie?

şerban nicolae

Liderul senatorilor PSD, Şerban Nicolae, candidat la şefia partidului, a afirmat la Congres că doreşte României demnitate. Social-democratul a vorbit şi despre colegii care sunt absenţi la eveniment despre care a spus că deşi nu sunt la reuniune simt la fel ca restul membrilor formaţiunii.

Pe mine mă cunoaşteţi foarte bine, pentru că sunt unul dintre voi de 30 de ani. Votul pe care îl daţi la Congres este şi pentru ceilalte sute de colegi care sunt în ţară, care nu au venit la Congres, dar care simt ca noi, sunt alături de noi. E un Congres extraordinar. Votul e cel mai important vot pe care l-am dat în ultimii ani. După cum vedeţi eu nu vin cu discurs scris pentru că ceea ce este în sufletul meu aţi văzut cum mă exprim gândesc şi acţionez. Eu cred că trebuie să fim cu fruntea sus, că trebuie să privim înainte şi să fim mândri pentru ce am realizat. Sunt oameni care nu accepta abuzul, oameni care şi-au făcut datoria faţă de ţară. De aceea sunt mândru când vorbesc cu pensionarii, cu oameni care şi-au făcut datoria faţă de ţară şi oameni care pot să ajute pentru că le pasă de copiii şi nepoţii lor”, a declarat Şerban Nicolae, sâmbătă la Congresul PSD, citat de Mediafax.

Senatorul PSD a adăugat că are emoţii şi a vorbit despre respect şi loialitate.

Dragi colegi, poate că emoţia care mă îcnearcă mă face să îmi găsesc mai greu cuvintele. Ce îţi dorim ţie dulce Românie? Îţi dorim demnitate. Suntem aici şi cerem respect şi dăm respect. Suntem aici şi cerem loialitate şi dăm loialitate. Urmează un nou centenar pentru România. În 1918 spunea că cele trei provincii româneşti îşi doreau unirea cu ţara. În 1919 armata româna trecea la Tisa ca să elibereze Ungaria de pericolul bolşevismului”, a conchis Nicolae.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri