Caută
Close this search box.

Şi-a dat seama. Teodorovici spune acum că fără investiţii publice nu se poate

psd

Investiţiile trebuie accelerate deoarece, oricât am vrea să creştem economic, fără investiţii nu poate fi o creştere sustenabilă, a declarat ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici.

„Am spus-o şi colegilor mei în Guvern, mai ales la transporturi, sănătate, în zonele principale unde sunt bani mulţi alocaţi pentru investiţii, să accelereze partea de investiţii, pentru că oricât am vrea noi să creştem economic, fără investiţiile în zona publică şi în zona privată nu poate fi o creştere sustenabilă.

Şi aici încă mai sunt de făcut eforturi. Acum, poate, într-un nou context, poate şi politic, lucrurile se aşează, oamenii se apucă de treabă, firmele încep să-şi reia poate încrederea în economia din România, şi acesta este un lucru foarte important, şi, uşor, uşor, să trecem la ceea ce ne dorim cu toţii, adică investiţii masive în zona publică, în special, şi, nu în ultimul rând, şi în zona privată.(…)

Dar asta ne dorim. Să vedem aceste mari investiţii, pentru că, dacă investeşti un euro în infrastructură, îţi aduce cel puţin doi euro în economie”, a explicat Teodorovici.

Un răspuns

  1. Ce o fi cu individul ăsta??? Se schimbă după vreme??? Cu ce a gândit până acum??? Cu picioarele??? Să sprijine prin legi economia,să reducă costul pe forța de muncă și întradevăr să se investească în infrastructură,sănătate și învățământ în mod echilibrat. Învățământul,dar nu este doar de competența sa, este o investiție pe termen lung.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri