Caută
Close this search box.

Simona Halep, bombă nucleară la Roland Garros. Ce meci a făcut!

simona-halep

Meciul Simona Halep – Iga Swiatek a avut loc în cadrul optimilor de finală ale celebrului turneului de Grand Slam pe zgură de la Roland Garros. Simona Halep a fost programată să joace în a doua zi din seria celor opt partide din cadrul acestei faze a Openului parizian, la fel ca și posibila sa adversară din sferturi, după ce a zdrobit-o pe puștoaica poloneză (17 ani). În cealaltă optime care ne interesează copilul teribil al tenisului feminin american, Amanda Anisimova se bate cu spanioloaica Aliona Bolsova Zadoinov, de fapt o confruntare între două jucătoare cu sorginte rusă.

Simona nu a avut un turneu ușor, eliminându-le, rând pe rând, pe australianca Ajla Tomljanovic și pe poloneza Magda Linette cu scorul de 2-1, după același scenariu, primul set luat, probleme în cel secund, pierdut și desprindere clară în cel decisiv. În al treilea tur a schimbat macazul în fața victimei preferate, ucraineanca Lesia Tsurenko, bifând a opta victorie în fața ei din tot atâtea meciuri directe, dar fără ca adversara să ia mai mult de trei ghemuri.

Simona Halep – Iga Swiatek LIVE 6-1, 6-0 în optimi din Roland Garros 2019

În tot meciul, piuștoaica teribilă a tenisului mondial, CAMPIOANĂ DE JUNIOARE LA WIMBLEDON (1), a fost pur și simplu umilită!

Simona a fost ca o bombă nucleară, nu am mai văzut de mult o astfel de dezlănțuire tehnico-tactică și fizică, în fața unei jucătoare aflate în mare formă sportivă!

Atât, umilită! Alt cuvânt nu există.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri