Caută
Close this search box.

Simona Halep, intrare dificilă, cu suspans, la Wimbledon

Luni, 1 iulie, începe noua ediţie a turneului de Grand Slam de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului 2019 şi al fiecărui an, cel care marchează momentul de vârf al sezonului pe iarbă. Turneul se închide duminică, 14 iulie, cu finala masculină, cea feminină, dacă vremea nu va face surprize, având loc o zi mai înainte.

Simona Halep poate evolua cu Mihaela Buzărnescu în turul doi de la Wimbledon.

Simona Halep va evolua în primul cu Aliaksandra Sasnovich, din Belarus, locul 37 WTA. Este prima întâlnire directă dintre cele două, Simona necunoscând nimic despre adversara sa de 1,75 m și 25 de ani, care a ajuns anul trecut până în turul 4 chiar la Wimbledon!

Tablou infernal pentru celelalte românce la Wimbledon: Sorana Cîrstea – Amanda Anisimova, Mihaela Buzărnescu – Jessica Pegula, Gabriela Ruse – Julia Goerges, Monica Niculescu – Andrea Petkovic şi Ana Bogdan – Johanna Konta

Simona Halep a aflat cu cine va juca la Wimbledon în fazele superioare. Kasatkina este posibila adversară din turul 3, Sabalenka în optimi şi Naomi Osaka în sferturi. Într-o posibilă semifinală, românca se poate duela cu Pliskova sau Svitolina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri