Caută
Close this search box.

Sute de oameni au ajuns la Craiova, cu autocare și mașini pentru a protesta față de modul în care a fost abuzată fetița de nouă ani din Baia de Aram

Sute de oameni au ajuns la Craiova, cu autocare și mașini pentru a protesta față de modul în care a fost abuzată fetița de nouă ani din Baia de Aramă. În jur de 50 de autoturisme și un autocar, sunt în jur de 200 de oameni veniți de la Baia de Aramă. Au hotărât să vină la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova, unde lucrează Maria Pițurică, procuroarea care a bruscat-o pe fetiță. 

„Am ales să venim aici pentru de aici de a venit procuroarea la Baia de Aramă care a maltratat fata și a târât-o pe asfalt. Niciun om sănătos la cap nu poate să rămână ca o stană de piatră la astfel de imagini. Am venit ca niciun copil din țara asta să fie târât pe jos de vreun procuror sau alt organ al statului român”, a spus unul dintre protestatari.

Știrea inițială

Zeci de oameni s-au strâns, duminică dimineața, în fața Primăriei din localitatea Baia de Aramă, județul Mehedinți, și anunță că vor pleca cu un autocar spre Craiova. Ei sunt nemuțumiți de modul în care au acționat autoritățile în cazul fetiței de 8 ani care a fost luată cu mascații din casă.

Proteste au avut loc și vineri și sâmbătă, în fața casei din care a fost luată fetița. Oamenii acuză autoritățile că nu se implică și mai mulți participanți au spus că adopția nu a fost făcută corect.

Fetița a fost luată cu mascaţii vineri din casa în care a fost crescută de un asistent maternal, din Baia de Aramă, județul Mehedinți, după ce copila a fost înfiată de o familie din America.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri