Caută
Close this search box.

Teroare PSD la Radio România și ”tun” de 6 milioane de euro

Traseistul politic – în foto – Georgică Severin (Partidul Democrat Liberal – PSD), fost șef al revistei prahovene Zarva și președinte numit (desigur) de PSD la Societatea Română de Radiodifuziune n noiembrie 2017, a obținut votul Consiliului de Administrație pe un așa numit Plan de Investiții de peste 6 milioane de euro.

Grupul pentru Libertatea de Exprimare din SRR (GPLER), citat de jurnaliștii de la Curentul, a făcut cunoscută acțiunea puternicelor grupări PSD din Radio România:

http://www.srr.ro/files/CY1923/75/HCAnr.341-AprobareaObiectivuluideinvestitie.PDF

Documentul este dovada că PSD ul pe final de mandat se pregătește să dea noi tunuri în banii publici. Suma este enormă și s-ar fi putut construi spitale cu acești bani sau s-ar fi putut consolida clădirea radioului din Strada General Berthelot care are bulină roșie și e plină de șobolani!

Din informațiile noastre, punând în oglindă această inginerie de tip mafiot, în spatele afacerii stă fostul președinte al SRR, Dragoș Seuleanu, numit tot de PSD dar demis printr-o comisie de anchetă a Parlamentului, în 2005. Atunci, tot pe final de mandat, domnul Propaganda, cum era numit Șeuleanu, a adus în Societatea Română de Radiodifuziune, pe banii contribuabililor, un sistem informatic integrat, de peste 11 milioane de euro care includea un program de transmisii și producție numit Radioman, care în toți acești ani nu a funcționat și a creat mari probleme de emisie. Așa numita ”informatizare” a SRR in valoare de circa 11 milioane de euro a fost garantata cu veniturile din taxa radio. DNA l-a acuzat de abuz în funcție privind achizitiile sistemelor informatice facute de postul public de radio in timpul mandatului său. Adică acest Radioman.

https://romanialibera.ro/actualitate/fapt-divers/seuleanu–urmarit-penal-de-dna-89438

Legăturile dintre Georgică Severin și Dragos Seuleanu, în prezent, sunt evidente. Radio România s-a lansat în parteneriate cu Dragoș Seuleanu care este acum Director Executiv in cadrul Magurele High Tech Cluster, Cluster-ul de la Măgurele cu care Georgică Seeverin a încheiat mai multe parteneriate, ba mai mult l-a invitat să fie partener oficial la Târgul de Carte Gaudeamus.

Tunul dat acum cu acest Radioman2 tot de acoliții PSD, dar cu sprijinul Consiliului de Administrație, va distruge SRR, pe banii românilor. Practic, investiția aceasta are multe ascunzișuri și ilegalități, parandărat și lipsa licitațiilor. Dacă citiți această decizie, firmele, aproape aceleași ca și la fostul contract, sunt cunoscute dinainte, fără licitație, așa cum prevede legea.

Vom trimite DNA toate probele pe care le avem să analizeze acest caz.

Și aceasta, pentru că joi 6 iunie, la ora 14.30, în clădirea radioului are loc o întâlnire cu salariații cerută de unii membri ai CA, întâlnire pe care PSD istul Georgică Severin a încercat s-o împiedice și a chemat chiar jandarmii. Angajații vor să denunțe salariile lor mici dar și pe cele mari ale șefilor din SRR. Nu uitați, Georgică Severin are un salariu de 7000 de euro, iar managerii și redactori-șefi ridică și ei mii de euro pe lună. Conducerea editorială de la România Actualități este în continuare un sistem de propagandă PSD, cu acoliții Dan Preda, Nicu Popescu, Daniela Ciobanu. Butoanele lor roșii de la politica editorială de la Radio România, trebuie să dispara! (Grupul pentru Libertatea de Exprimare din SRR).

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri