Caută
Close this search box.

Tricolorul Andrei Ionuţ Radu, jucătorul lui Internazionale Milano, va fi împrumutat la Genoa

Andrei Ionuţ Radu

Genoa este la un pas de a-şi asigura împrumutul internaţionalului român de tineret Andrei Ionuţ Radu (22 de ani), de la Internazionale Milano, pentru încă un sezon, anunţă italienii în ziua semifinalei dintre România şi Germania, de la Euro 2019.

Anunţul a fost făcut de site-ul de specialitate Tutto Mercato, care notează că directorul clubului Genoa, Stefano Capozucca, a avut o întâlnire cu oficialii lui Inter, care i-au oferit semnale pozitive privind împrumutul portarului român.

Vestea mare pentru Radu este însă că, pe lângă faptul că Inter îl lasă încă un sezon la Genoa, aşa cum îşi dorea românul, gruparea din Milano îi pune pe masă un contract de lungă durată, pe cinci sezoane. „Va semna pe cinci ani, apoi va reveni la Genoa pentru un an”, notează sursa amintită.

33 de meciuri a adunat Andrei Radu în sezonul de debut în Serie A, pentru Genoa, club care a plătit opt milioane de euro pentru aducerea sa de la Inter, în vara anului trecut.

Totuşi, Inter a păstrat o opţiune de răscumpărare a goalkeeper-ului român, pentru 15 milioane de euro, iar evoluţiile avute de Radu în ultima vreme, atât la Genoa, cât şi la naţionala de tineret a României, i-au făcut să o achite.

Andrei Radu a continuat să impresioneze şi la Europeanul de tineret din Italia şi San Marino. Întrebat care dintre actualii jucători ar putea evolua la o echipă din Bundesliga, Marcel Răducanu, fostul jucător al Borussiei Dortmund, s-a oprit asupra portarului Andrei Radu.

„Da, cred că el ar putea evolua la orice echipă din orice campionat. Chiar şi în Bundesliga”, a spus Marcel Răducanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri