Caută
Close this search box.

Tudorel și Viorica l-au scăpat prin OUG pe Ghiță de dosarul penal. Vâlcov fentează și el, doar Dragnea e la pușcărie!

Nu trebuie să ”studiezi” prea mult ca să îți dai seama că mai mare păcălit ca Liviu Dragnea nici că s-a pomenit. Nu că ne-ar părea rău. Dimpotrivă. Liviu Dragnea a avut toată puterea în mână, dar acum este la închisoare. Degeaba i-a tot spus Tudorel că propune OUG pe coduri, pe grațiere și amnistie. Nu s-a întâmplat.

O singură OUG a dat Tudorel pe justiție: cea prin care a scos Secția Specială de anchetare a magistraților din subordinea Procurorului General. Dăncilă a adoptat ordonanța și astfel, proaspăt numitul de către PSD judecător la CCR, Gheorghe Stan zis Giani, în ultimele sale zile de șef al SS, a retras apelul din procesul lui Sebastian Ghiță de la ÎCCJ în care fostul deputat fusese trimis în judecată de DNA și achitat. DNA făcuse apel la decizia de achitare dar între timp competența s-a schimbat, în dosar fiind judecat și un magistrat, iar Giani a retras apelul, actele lui nemaifiind cenzurate de Procurorul General în urma ordonanței de urgență scrise de Tudorel Toader și semnate de Dăncilă.

Așa va rămâne în istorie Tudorel Toader ca eliberatorul infractorilor! Dăncilă va rămâne altfel în istorie.

Dacă mai amintim că și Darius Vâlcov a fentat justiția, și încă cu aplomb, amânându-și deunăzi dosarul până în septembrie, e limpede cam ce se întâmplă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri