Caută
Close this search box.

Un bărbat a fost înjunghiat în gât pe platourile de filmare a noii producţii cu Anne Hathaway

Un bărbat a fost înjunghiat în gât cu un cuter, pe platourile de filmare a noii producţii cu Anne Hathaway, potrivit BFM TV.

Incidentul a avut loc în studiourile Warner Bros. din Leavesden, în Anglia, unde au fost filmate în special cele opt filme din franciza Harry Potter.

Filmările la viitorul lungmetraj cu actriţa Anne Hathaway, adaptare a romanului „Vrăjitoarele”, de Roald Dahl, au fost perturbate de un incident. Aşa cum anunţă The Sun, un membru al echipei a fost transportat de urgenţă la spital după ce a fost înjunghiat cu un cuter, miercuri.

Incidentul a avut loc în studiourile Warner Bros. din Leavesden, un loc unde au fost filmate în special „Star Wars: Episode I – Ameninţarea Fantomei”, „Sweeney Todd”, precum şi cele opt film din saga „Harry Potter”.

Contactată de revista people, Poliţia locală a explciat că suspectul nu a fost încă identificat dar a fost arestat.

„Am fost anunţaţi miercuri, către ora 12.35. Un bărbat a fost rănit la gât, a fost preluat. Un alt bărbat, în vârstă de 54 de ani, a fost arestat, el fiind suspectat că a intenţionat să-l rănească grav”, a indicat purtătorul de cuvânt al Poliţiei. „Noi credem că cei doi se cunosc. Vom continua ancheta pentru a înţelege cum s-au petrecut faptele”.

Potrivit mărturiei unei surse prezente la faţa locului, publicată de The Sun, cei doi bărbaţi s-au certat până în punctul în care unul dintre ei l-a atacat pe celălalt cu cuterul pe care îl avea la brâu.

Chiar dacă filmările au fost întrerupte, lansarea lungmetrajului prevăzută pentru octombrie 2020 nu ar trebui să fie întârziată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri