Caută
Close this search box.

Un cunoscut jurnalist sportiv a intrat în echipa Gabrielei Firea. Cine este acesta

firea

Un cunoscut jurnalist sportiv, care s-a remarcat de-a lungul timpului prin profesionalismul său indiscutabil şi care provine dintr.-o familie de foarte bună calitate, cu tradiţii culturale excelent, a intrat în echipa Gabrielei Firea.

Vlad Enăchescu – şef compartiment handbal şi Marius Iliuţă – team-manager sunt cele două nume propuse pentru a prelua conducerea secţiei de handbal de la CSM Bucureşti. Oficializarea noilor conducători a devenit o chestiune de zile, mai ales după ce au susţinut şi interviul în faţa Consiliului de Administraţie.

Şeful Telekom Sport şi fostul secretar federal s-au prezentat luni după-amiază în faţa Consiliului de Administraţie al clubului. Membrii acestui for au vrut să-i cunoască, dar în acelaşi timp să vadă şi cum au de gând să administreze secţia de handbal, după un sezon deloc reuşit. Vlad Enăchescu şi Marius Iliuţă şi-au prezentat planurile de viitor, iar într-un final Consiliul de Administraţie, cu rol consultativ la această şedinţă, şi-a dat acceptul pentru numirea lor în fruntea secţiei de handbal.

Potrivit unor informaţii, decizia finală este la directorul general Gabriela Szabo, dar acest lucru pare mai degrabă o formalitate în următoarele zile, dacă părţile se vor pune de acord în toate privinţele. În momentul de faţă, postul de şef al secţiei de handbal este vacant.

Nicolae Luca nu mai este conducătorul secţiei de handbal, dar actualul team-manager este încă sub contract cu CSM Bucureşti. Oficialul nr. 1 al echipelor de handbal din ultimul an a reprezentat clubul şi azi la şedinţa pe care FR de Handbal a avut-o cu preşedinţii grupărilor din Liga Naţională.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri