Caută
Close this search box.

Un microbuz s-a răsturnat în zona Lehliu: 7 persoane au fost rănite

Șapte persoane au fost rănite, vineri, după ce un microbuz s-a răsturnat pe DN3 între localităţile Lehliu-Gară şi Lehliu-Sat, în judeţul Călăraşi, un număr de 7 persoane fiind rănite, anunță Centru Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN3 Bucureşti – Călăraşi, la kilometrul 64, între localităţile Lehliu-Gară şi Lehliu-Sat (judeţul Călăraşi), un microbuz s-a răsturnat pe carosabil”, au transmis reprezentanții Poliției.

Potrivit reprezentanților ISU Călărași, în microbuz se aflau șoferul și nouă pasageri, iar, în urma accidentului, șapte persoane au fost rănite ușor, suferind contuzii și escoriații. La fața locului au ajuns un echipaj de descarcerare al ISU Călărași și două ale Serviciuului Județean de Ambulanță, care au acordat primul ajutor răniților.

După primele cercetări, accidentul a avut loc după ce șoferul microbuzului ar fi pierdut controlul direcției de mers, vehiculul a ieșit de pe carosabil, iar în momentul în care a încercat să îl readucă pe șosea, microbuzul s-a răsturnat.

Citește și: Val de caniculă în Europa. Temperaturi peste 40 de grade Celsius

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri