Caută
Close this search box.

Un ministru a fost surprins cu ţigara aprinsă la CExN PSD

Ministrul Tineretului şi Sportului, Constantin-Bogdan Matei, şi-a aprins o ţigară, în timpul Comitetului Executiv PSD (foto – demnitarul este în a doua poziţie din stânga imaginii, sus), în ciuda faptul că şedinţa a avut loc la grupul PSD din Palatul Parlamentului. Imaginile au fost transmise chiar de către reprezentanţii formaţiunii.

Ministrul Tineretului şi Sportului, Constantin-Bogdan Matei, a fost filmat, în timpul şedinţei Comitetului Executiv PSD, chiar în momentul când îşi aprinde o ţigară.

Acesta a fost surprins când îşi aprinde ţigara, fiind aflat în radul al doilea, în spatele senatorului PSD Şerban Nicolae.

Asta deşi întâlnirea social democraţilor a avut loc la grupul PSD din Palatul Parlamentului, iar fumatul în spaţiile închise este interzis, potrivit legii.

Ministrul Tineretului şi Sportului Bogdan Matei a declarat că acesta a aprins o ţigară în cadrul întrunirii CEx PSD din Parlament din reflex, recunoscând că este un fumător înrăit şi că îşi asumă acest viciu. El a precizat că şi-a dat seama de gest şi a stins ţigara.

„Din reflex mi-am aprins-o (ţigara-n.r.). Mi-am dat seama de gest şi am stins-o”, a declarat pentru Mediafax ministrul Tineretului şi Sportului, Bogdan Matei, despre gestul aprinderii unei ţigări în şedinţa Comitextului Executiv Naţional care s-a ţinut în Parlament.

Aprinderea ţigării de către oficialul din Guvern a fost surprinsă în imaginile filmate de către PSD în timpul şedinţei.

Întrebat despre cum comentează acest gest, în calitate de ministru al Tineretului şi Sportului, Bogdan Matei a declarat că este „un fumător înrăit” şi că îşi asumă acest viciu.

„Sunt un fumător înrăit. E un viciu pe care mi-l asum”, a spus Matei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri