Caută
Close this search box.

Un mort și doi răniți într-un accident cumplit în București!

Un șofer, în vârstă de 60 de ani, din București a produs un accident grav în zona Amurgului. Șoferul a intrat pe contrasens și a lovit un autobuz STB, de pe linia 220 care circula regulamentar. În urma impactului, șoferul autoturismului a murit, iar două femei care călătoreau cu autobuzul au fost rănite.

Accident în zona Amurgului, București, cu un autobuz STB

Un șofer din București, în vârstă de 60 de ani a produs un accident grav care s-a soldat chiar cu decesul acestuia. Conducătorul autoturismului a intrat pe contrasens unde a izbit un autobuz STB care se deplasa regulamentar, pe linia 220. Șoferul autobuzului, de 51 de ani nu a pățit nimic, însă doi călători au fost răniți.

Accidentul s-a produs pe strada Amurgului, în după – amiaza aceasta, în jurul orei 13:40. Traficul este blocat pe ambele sensuri, iar organele de poliție efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor, precum și împrejurările în care s-a produs accidentul rutier.

Cele două femei din autobuz au fost rănite. „De asemenea, în urma accidentului a rezultat și rănirea a două femei în vârstă de 50 ani și 89 ani, pasagere în autobuz.”, conform a1.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri