Caută
Close this search box.

Victor Ponta: ”Tăriceanu va fi președinte interimar, nu e rău, nu?”

Liderul PRO România, Victor Ponta, îl susține pe Klaus Iohannis în cursa pentru șefia Consiliului European. Ponta atenționează că șeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, va fi președinte interimar în cazul unei plecări a lui Iohannis.

„Daca Romania poate sa obtina o functie majora la nivel politic european ProRomania saluta si sustine aceasta oportunitate!

Am fost adversar politic ( si, probabil, o sa mai fiu ) al lui Klaus Iohannis ! Cand este vorba insa de Romania nu am voie sa las resetimentele sa ne domine!
Ps1 – Vad o mare fericire in tabara Ciolos – Barna ca scapa de Iohannis si Palatul Cotroceni le apartine / sa vedem daca va fi asa/ eu sunt unul dintre multii candidati care in luna Iunie era favorit si in Decembrie …. / poate in al 12lea ceas se trezesc toti liderii de centru stanga si inteleg ca trebuie sa sustina un singur candidat – respectat, responsabil, integru, apreciat pe plan international, capabil sa uneasca Romania si care nu are de ce sa fie urat de “haterii”!

Ps2 – daca Klaus Iohannis pleaca in Septembrie la Bruxelles in mod constitutional il vom avea pe Calin Popescu Tariceanu ca Presedinte interimar pana pe 20 Decembrie- nici asta nu este rau, nu?”, scrie Victor Ponta pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri