Caută
Close this search box.

Victor, probleme? Demisie de marcă din Pro România!

Da, probleme! Se pare că da. Așadar, probleme pentru fostul premier, Victor Ponta. Asta după ce una dintre persoanele pe care le-a adus cu surle și trâmbițe în Pro România a decis să își dea demisia din partid. Este vorba de Ionela Danciu, mamă care a născut tripleți și care a devenit cunoscută pentru că a dat în judecată guvernul în 2015, chiar în timpul în care Ponta era conducătorul Executivului. Danciu este consilier local independent în orașul Aiud și a decis să își dea demisia din Pro România, la scurt timp după ce a intrat în partidul lui Ponta.

Ionela Danciu a decis să demisioneze din Pro România după ce a acuzat partidul că nu se ține de doctrina ideologică și face alianțe cu partidele de centru dreapta. Asta și pentru că primarul din Aiud căruia i se opune este membru PNL.

“PRO România- centru stânga. PNL, USR, PMP -centru dreapta . În alianță. Cine mai are puțină politică în colțul gurii? Să nu vă mai aud la următoarele candidaturi că unii-s mai politicieni ca alții sau mai breji. Este loc pe pământ pentru toată lumea și trebuie respectat si votat OMUL, CANDIDATUL, NU PARTIDUL! PRO România Alba, mi-ai dorit mazilirea.”Ghinion”, mi-ai dat seama și am plecat eu. Nu fac cârdasie cu acest primar băsist ( PDL) PNL Aiud. Consilier local independent”, scrie Ionela Danciu pe facebook.

Victor Ponta o adusese pe Danciu în Pro România

În momentul în care consilierul independent de Aiud a fost adus în Pro România, Victor Ponta a exultat pe facebook:

„Noua noastră colegă și parteneră în bătălia ProRomânia!!! Ionela Danciu nu este doar mamă de tripleți / nu este doar un om implicat în viața publică a orașului Aiud / nu este doar consilier local independent cu 17% din voturi ( fără sprijinul niciunui partid) / nu este doar părintele care a dat în judecată Guvernul când eram Prim Ministru și mi-a atras atenția și mi-a deschis ochii asupra unor grave nereguli din administrația publică ( pe care atunci o conduceam) / este o luptătoare pentru o România mai bună!”, anunța Ponta în urmă cu trei luni.

Ionela Danciu a câștigat un lung șir de procese cu statul român, de pe urma cărora a obținut retroactiv indemnizația pentru toate cele trei fiice ale sale. Acum ea a părăsit Pro România lui Victor Ponta și a redevenit consilier independent la Aiud.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri