Caută
Close this search box.

6 morți, între care 2 români, după o furtună monstruoasă în Halkidiki!

Tragedie în nordul Greciei. Șase oameni, între care și doi cetăţeni români, o femeie şi un copil de 8 ani, au murit, portivit Reuters. Acoperişul unui restaurant din regiunea Halkidiki s-a prăbuşit peste ei în urma unei vijeli puternice, însoțite de ploaie și grindină. Zona a fost măturată de ape.

Doi cetăţeni români, o femeie şi un băiat de 8 ani, şi-au pierdut viaţa după ce acoperişul unui restaurant din Nea Plagia – Halkidiki – s-a prăbuşit ca urmare a fenomenelor meteo extreme care au afectat miercuri seara nordul Greciei, notează Reuters.

Zona este preferată de românii care merg în concediu în această perioadă. Deocamdată, Ministerul Român de Externe nu a confirmat informația. Alte două victime, doi cetăţeni cehi au fost ucişi de rafalele de vânt, care au luat pe sus rulota în care se aflau.

Alte două persoane, de naţionalitate rusă, un bărbat şi un băiat, şi-au pierdut viaţa după ce un copac s-a prăbuşit lângă un hotel din oraşul Potidea, aflat pe litoralul grecesc, potrivit autorităţilor. (foto stirileprotv.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri