Absolvenții care au obținut 10 la examenul de Bacalaureat sunt acum liberi să viseze. Îşi fac planuri pentru vacanță, dar se gândesc foarte serios și la viitorii ani de facultate. În țară sau în străinătate, țintesc spre universități de top. Și chiar se gândesc ce carieră vor avea după anii de studenție.

Alexandru, absolvent al Colegiului „Tudor Vianu”, este unul dintre cei 32 de elevi din București care au luat 10 pe linie la Bacalaureat. La Colegiul Național „Tudor Vianu” din București, 10 absolvenți au obținut media 10 la examenul maturității.

Și în Iași au fost 12 elevi de notă 10. Și Brăila este în topul județelor cu rezultate foarte bune la Bacalaureat, dar se mândrește doar cu 3 medii de 10. În schimb, aprope 7.000 de tineri au dispărut din sistemul de învățământ pentru că, deși s-au înscris, nu s-au prezentat la examen.

177 de elevi au reușit să promoveze examenul maturității cu media 10, iar cei mai mulți au fost deja admiși la universități de prestigiu din Marea Britanie sau Olanda. Însă puțini se gândesc să revină în țară să pună în practică ce au învățat.

65 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 2 =