Caută
Close this search box.

Acuzațiile de viol împotriva lui Neymar. Ce s-au întâmplat cu investigațiile împotriva fotbalistului brazilian?

Poliția care investighează acuzațiile de viol împotriva jucătorului de fotbal Neymar spune că a închis cazul, relatează BBC.

Procuratura generală din São Paulo a declarat că cazul a fost suspendat din cauza lipsei de probe, dar va fi trimis procurorilor pentru o decizie finală. Ancheta a fost deschisă după ce modelul brazilian Najila Trindade a presupus că fotbalistul a atacat-o în mai într-un hotel din Paris, Franța. Neymar a negat acuzațiile, spunând că este șantajat. Un purtător de cuvânt al lui Neymar a declarat pentru AFP că nu a putut să comenteze decizia poliției.

Cazul a prins Brazilia, unde a dominat titlurile ziarelor. A apărut pentru prima dată în iunie, când vedeta de la Paris St-Germain a lansat pe Instagram un videoclip de șapte minute în care dezvăluia că fusese acuzat de viol. De asemenea, a publicat mesaje și imagini Whatsapp despre care a pretins că sunt ale femeii. În videoclip, el spune că a trebuit să le facă publice pentru a „demonstra că nu s-a întâmplat nimic”. Mass media din Brazilia l-au surprins pe Neymar părăsind o secție de poliție din Rio de Janeiro după ce a făcut o declarație. Apoi, Trindade a apărut public, acordând un interviu televizat și lansând imagini și un videoclip care arăta că ar putea fi o altercație între cei doi. Ulterior, poliția a formulat un proces de defăimare împotriva lui Trindade, care a insinuat că forțele de poliție erau corupte, potrivit agenției de știri AFP. Modelul a fost abandonat și de mai mulți avocați.

Procurorii au acum 15 zile pentru a evalua cazul înainte ca un judecător să ia o hotărâre definitivă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri