Caută
Close this search box.

Adina Florea atacă membrii CSM, care nu o vor la Secţia Specială, cu dosare fabricate

adina florea

Adina Florea le-a făcut dosare penale membrilor CSM care refuză să o valideze în fruntea Secției Speciale. „S-a lăudat că îi arestează”. Jurnalista de investigatii Ondine Ghergut anunta ca procurorul Adina Florea le-a facut dosare penale membrilor CSM care boicoteaza validarea ei ca sefa a Sectiei Speciale. Mai mult decat atat, ea s-a laudat ca ii va aresta pe acestia.

„MONSTRUOS! Adina FLOREA , care se vrea șefa Secției Speciale de anchetare a magistraților cu susținerea găștii penalilor Liei SAVONEA, președinta CSM, le face dosare penale membrilor CSM care refuză să o valideze pe funcția de șefă.

Le-a făcut dosare penale procurorilor Nicolae SOLOMON, vicepreședinte CSM, Tatiana TOADER, Florin DEAC și Cristian BAN, precum și judecătorilor Bogdan MATEESCU, Andrea CHIȘ și Andrei BĂLAN.

FLOREA s-ar fi lăudat că-i și ARESTEAZĂ pentru „asociere în vederea săvârșirii de infracțiuni”, adică pt constituire de grup infracțional organizat.”, scrie Ondine Ghergut pe Facebook.

Lumea justitiei, publicatie de propaganda anti-DNA si anti-justitie, anunta ca vicepresedintele CSM Nicolae Solomon are cinci dosare la Sectia Speciala. De asemenea, au dosare si Cristian Ban si judecatorul Bogdan Mateescu.

De asemenea, Lumea justitiei mai anunta ca presedintele Partidului Neamul Romanesc, Ninel Peia, ii acuza la SIIJ de abuz in serviciu pe membrii CSM Bogdan Mateescu, Andrea Chis, Mihai Balan, Nicolae Solomon, Cristian Ban, Florin Deac si Tatiana Toader:

“Prin neindeplinirea atributiilor de serviciu, au premeditat blocarea numirii procurorului sef SIIJ si impiedicarea bunului mers al institutiei… Pozitia de fronda este suprapusa cu cea a unor opinii politice promovate de unele formatiuni”.

Un răspuns

  1. Cum poate această individă să-și bată joc de sistemul juridic din România???? Chiar nu se poate să fie trimisă să muncească cum trebuie la vreun parchet din țară??? Și în final cum au ajuns datele secrete la Darius Vâlcov??? Nu tot datorită ei???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri