Caută
Close this search box.

Ana Birchall recunoaște tensiunile din sistemul de justiție: Mă interesează ca românii să aibă parte de o judecată dreaptă

ana birchall

Ana Birchall a declarat, marți, că sunt problleme și tensiuni în sistemul de justiție, dar interesul principal se referă la realitatea ca românii să aibă parte de o judecată dreaptă în fața judecătorului.

Mă interesează să recâştigăm încrederea în sistemul judiciar. Şi încrederea românilor că atunci când merg într-o sală de judecată au parte de o judecată dreaptă, dar şi încrederea celor care lucrează în sistem şi e de notorietate că sunt destul de multe tensiuni în sistem şi obligaţia mea şi, până la urmă, răspunderea mea e să încerc, cu calm, cu responsabilitate şi cu profesionalism, să punem lucrurile pe un făgaş normal”, a declarat Ana Birchall la intrarea în sediul CSM, întrebată de jurnalişti despre situaţia conducerii Parchetului General şi a DNA.

Astăzi, se ia în discuție prelungirea executivului DNA, deținut de Călin Nistor în funcția de procuror-șef intermar, cu încă 6 luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri