Caută
Close this search box.

Antal Arpad, primarul din Sfântu Gheorghe, anunță că DNA i-a clasat dosarul

antal arpad

Antal Arpad, primarul din Sfântu Gheorghe și unul dintre liderii influenți ai UDMR, a anunțat că DNA a clasat dosarul de corupție deschis în 2016 împotriva sa, potrivit publicației locale Maszol.

Antal Arpad a spus într-o conferință de presă că motivul clasării este inexistența faptei. Reamintim că DNA început urmărirea penală împotriva lui Antal Arpad în februarie 2016, acuzându-l că ar fi săvârșit infracțiunea de utilizare în alte scopuri a creditelor garantate din fonduri publice sau care urmează să fie rambursate din fonduri publice.

Era vorba despre un împrumut de 12.000.000 euro de la Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) pentru modernizarea orașului, respectiv modernizarea unor străzi, trotuare, reabilitarea iluminatului public, amenajarea unor piste de bicicliști, amenajare parcări.

Mai precis, procurorii îl acuzau pe primarul covăsnean de favorizarea unei firme de consultanță. Procurorii DNA au cerut la acel moment punerea lui Antal Arpad sub control judiciar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri