Caută
Close this search box.

Băiatul cel mic al lui Adrian Năstase este consilierul lui Mihai Fifor, la Guvern

adrian năstase

„Având în vedere propunerea viceprim-ministrului pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României formulă prin Adresa nr. 1/MVF din 25 iulie 2019, înregistrată la Cabinetul prim-ministrului cu nr. 5/4.664 din 25 iulie 2019, în temeiul art. 29 din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, prim-ministrul emite prezenta decizie.

Art. 1 – Se acordă domnului Mihnea-Daniel Năstase calitatea de consilier onorific al viceprim-ministrului pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României.

Art. 2 – Activitatea domnului Mihnea-Daniel Năstase este neremunerată”, arată hotărârea premierului Viorica Dăncilă publicată în Monitorul Oficial.

Președintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea lui Mihai Fifor ca vicepremier pentru parteneriate strategice. De asemenea, șeful statului a semnat decretele pentru numirea lui Nicolae Moga la conducerea MAI și a Ramonei Mănescu la portofoliul Externe. Cei trei au depus în aceeași zi jurământul de învestitură la Palatul Cotroceni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri