Caută
Close this search box.

Barna, atac la Iohannis. Ce a declarat liderul USR despre președinte

Candidatul USR PLUS la alegerile prezidenţiale, Dan Barna, a declarat, vineri, că preşedintele Klaus Iohannis este reprezentantul clasei politice care ne-a adus în situaţia ca patru milioane de români să trăiască în afara graniţelor ţării.

„Preşedintele Iohannis este reprezentantul PNL. Candidez contra preşedintelui Iohannis şi contra celorlalţi candidaţi potenţiali. Preşedintele Iohannis este un om bun, dar este reprezentantul, şi vreau să fiu foarte clar, este reprezentantul clasei politice care ne-a adus în această situaţie. Patru milioane de români sunt în afara României pentru că, timp de 30 de ani, clasa politică toată, şi de-o parte şi de cealaltă, a funcţionat în afara legăturii cu comunitatea”, a spus Dan Barna, într-o conferinţă de presă.

Întrebat cu cine a votat în 2014, Barna a răspuns: „Am votat, evident, cu președintele Iohannis”.

Liderul USR a mai mai susținut că cea mai strânsă luptă din campania electorală va fi la Sibiu, pentru că este pentru prima dată în România când există doi candidaţi din acelaşi oraş, la alegerile prezidenţiale.

„La cum arată lucrurile în momentul de față, pare că <Termopilele> va fi la Sibiu. Toată lumea va observa cu atenție ce se întâmplă la Sibiu. (…) Va fi foarte interesant pentru că și eu și domnul Iohannis suntem de aici”, a mai spus Barna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri