Caută
Close this search box.

Băsescu, despre candidatul PSD la prezidențiale: Dăncilă e din categoria coc. E mămăiţă

traian băsescu

Europarlamentarul PMP Traian Băsescu susține că PSD nu are șanse să ajungă în turul al doilea al alegerile prezidențiale dacă Viorica Dăncilă sau Eugen Teodorovici ar candida din partea social-democraților. 

Fostul șef al statului este de părere că Dăncilă nu se potrivește cu profilul de câștigător din Europa de Est, iar Teodorovici pornește „de la o faţă de dandy”.

Întrebat, într-o emisiune de la TVR, dacă ar vota-o pe Viorica Dăncilă la prezidențiale, Traian Băsescu a răspuns: “Cinstit vă spun că nu aş vota-o pentru că e PSD, îmi pare rău. E în contradicţie cu profilul câştigător din Europa de Est, care au fost cele două blonde din Croaţia şi din Slovacia, amândouă 40-45 de ani, realizate profesional şi blonde. Dânsa e în altă categorie, e categoria cu coc. E mămăiţă. Cred că greşeşte. Aş fi adoptat o altă ţinută pentru că nu e atât de în vârstă…. “.

Despre Teodorovici, fostul președinte a mai spus că acesta pornește ”de la dezechilibre macroeconomice”.

“Pe analiza mea, PSD, cu ministrul de Finanţe sau cu doamna Dăncilă candidaţi pentru Cotroceni, nu intră în turul doi. (…) Doamna Dăncilă porneşte de la 6, Teodorovici porneşte de la dezechilibre macroeconomice consistente şi de la o faţă de dandy, ceea ce nu îl avanteajează ca şi candidat. Deci doamna Dăncilă nu are când să recupereze diferenţa, este mare. Poate face un singur lucru care să o ducă într-o bătălie la limită pentru intrare în turul doi cu USR şi acest ceva este să-şi petreacă vara în campanie. Să nu aibă zi de linişte. Vă spun din experienţă, dacă vrei să câştigi toamna, vara îţi sacrifici concediul şi faci politică şi conferinţe de presă două, trei pe săptămână şi în mod deosebit duminica când turbează toţi cei care sunt plecaţi la mare că nu au cum să reacţioneze”, a mai declarat Traian Băsescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri