Caută
Close this search box.

Bistrița-Năsăud: Bărbat electrocutat în timp ce manipula un aparat de spălat sub presiune

Un bărbat s-a electrocutat în timp ce manevra un aparat de spălat sub presiune.

De curând, era turnată o șapă de beton pe care acesta încerca să o ude. Cel mai probabil, un fir neizolat a provocat nenorocirea. Omul s-a electrocutat şi nu a mai putut să fie salvat.

Bărbatul de 62 de ani se afla singur în hală, spun colegii lui, şi a încercat să ude o porţiune de beton abia turnată. Folosea un aparat sub presiune şi, pentru că peste tot în jur era apă, s-a electrocutat. Imediat, cei care l-au văzut la pământ au chemat ajutoare.

Deocamdată, nu se ştie exact ce s-a întâmplat. Imediat şi inspectorii de muncă au început o anchetă pentru a vedea dacă bărbatul a respectat normele în muncă şi dacă superiorii lui au respectat procedurile.

Marius Rus, purtător de cuvânt ISU Bistriţa: ”Prima dată a ajuns un echipaj de prim-ajutor, unde s-au început manevrele de resuscitare, continuate de echipajul de terapie intensivă conform protocolului, dar nu a mai putut fi salvat. Din păcate, organismul a cedat.

Hala unde lucra bărbatul se afla în construcţie de puţină vreme. Inspectorii ITM încearcă să stabilească exact ce s-a întâmplat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri