Bogdan Chirieac l-a indicat pe Klaus Iohannis drept principal vinovat de esecul salvarii Alexandrei. El s-a folosit apoi de aceasta drama pentru a relua atacurile impotriva procurorilor.

„Cred ca singurii care ar trebui sa decida acest lucru sunt parintii Alexandrei. Memoria sa e importanta in acest moment. Parintii copilei sunt cei care trebuie sa hotararasca daca vor sa difuzeze ultimele cuvinte ale puiului lor sau nu. Ganditi-va la memoria acestei copile.

Nu hotaraste asta nici presedintele, nici primul-ministru, ci parintii care au platit taxe si impozite statului roman. Aici mai constat ceva, credeti ca, dupa ce va auzi inregistrarile, domnul presedinte Iohannis va constientiza cat s-a opus reformei statului roman? Statul acela hidos, lasat noua mostenire de cele doua mandate ale domnului Basescu? Nu stiu”, a pretins Chirieac.

„Analistul” pro-PSD si-a reluat apoi tema favorita, cea privind „abuzurile” procurorilor.

„In acest caz, eu constat asa: ca a demisionat minstrul de Interne, a demisionat directorul STS, a demisionat seful Politiei Romane si sefii de politie din zona. Singurul care nu are niciun fel de problema este exact cel care a coordonat ancheta privind rapirile, procurorul de caz.

Acela nu are nicio problema. Dimpotriva, face politica, semneaza impotriva legilor – ca asa e in Romania, unii procurori fac si politica – nu are niciun fel de problema, niciun fel de apasare.

Ba dimpotriva, colegii lui cer sa se desfiinteze sectia speciala ca, uite, ii afecteaza independenta si se simte jenat de ancheta SIIJ. Cel responsabil, cel care a coordonat ancheta privind rapirile, ca nu s-a anchetat trafic de influenta si abuz in serviciu. Nu! Ci rapire si crima. Si nu a facut nimic trei luni de zile in cazul Luizei. A intervenit la 19 ore dupa apelul la 112 in cazul Alexandrei”, a mai spus Bogdan Chirieac.

296 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 4 =