Caută
Close this search box.

Bon Jovi cere scuze fanilor pentru prestația lamentabilă din România

Turneul european „This House is Nor For Sale” al trupei Bon Jovi s-a încheiat, duminică seară, la Bucureşti.

Zeci de mii de oameni au asistat la al doilea concert al grupului american susţinut în Capitală, show care însă nu s-a apropiat de cel din urmă cu opt ani.

Alături de o formaţie care s-a prezentat impecabil, Jon Bon Jovi nu a reuşit să se ridice la aşteptările publicului, iar concertul a fost, posibil din cauza problemelor pe care le-a avut cu vocea, scurtat cu jumătate de oră.

Jon Bon Jovi a demonstrat de la primele piese lipsa vocii, remarcată şi de spectatori, mulţi prezenţi pentru prima dată la un concert al trupei, scrie Stiripesurse.ro.

Următoarele concerte Bon Jovi din acest turneu sunt programate pentru Tel Aviv (Israel), Recife, Sao Paolo şi Curitiba (Brazilia) şi Lima (Peru).

Trupa Bon Jovi a fost înfiinţată în 1983 de solistul Jon Bon Jovi, clăparul David Bryan şi toboşarul Tico Torres. Formaţia americană a lansat până în prezent 13 albume de studio şi a fost recompensată cu numeroase premii şi distincţii muzicale, inclusiv un trofeu Grammy şi două American Music Awards.

Din formula originală au făcut parte chitaristul Richie Sambora, care a părăsit grupul în 2013, pentru a urma o carieră solo, şi basistul Alec John Such, care a fost dat afară din trupă în 1994.

În 2018, Bon Jovi a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri