Caută
Close this search box.

Candidat-surpriză la PSD!

psd

PSD urmează să își decidă candidatul pentru alegerile prezidențiale la congresul partidului din 3 august, dar un anunț important – poate chiar decisiv – va fi făcut luni, 15 iulie. Printre candidați se numără ministrul Economiei, Eugen Teodorovici, senatorul Șerban Nicolae sau deputatul Liviu Pleșoianu. De asemenea, în sondajul intern sunt trecuți și posibilitatea unui candidat independent, susținut de PSD, dar și numele lui Călin Popescu – Tăriceanu.

Interesant este că Viorica Dăncilă a decis să își anunțe disponibilitatea la o candidatură din partea PSD, dacă partidul i-o va cere. De asemenea, în urmă cu câteva zile și primarul Capitalei, Gabriela Firea, a dat un mesaj mai criptic prin care își anunță o potențială candidatură în PSD.

Primarul PSD Dan Tudorache îl vrea candidat la prezidențiale pe Mircea Diaconu

Actorul Mircea Diaconu a ajuns în 2014 europarlamentar, cu largul concurs al celor de la PSD. Chiar dacă nu s-a remarcat cu nimic deosebit în PE, Diaconu se află din nou în grațiile unor lideri ai social-democraților, care îl văd pe actor drept potențial candidat pentru alegerile prezidențiale. Ultimul care i-a propus numele personajului principal din „Filantropica” pentru cursa de la Cotroceni este primarului Sectorului 1, Dan Tudorache.

Dan Tudorache a avut discuția despre posibila candidatură a lui Mircea Diaconu la Digi 24:
– Eu, dacă e, l-aş vedea şi pe Mircea Diaconu, ca să zic aşa.
– Aţi vedea mai degrabă o variantă a unui candidat din exteriorul PSD…
– Da, e un candidat pe care l-am putea susţine dacă stă foarte bine…
– Dar e măsurat în sondajele PSD?
– Cred că da. Dar chiar dacă nu e măsurat, cred că ar fi bine să fie măsurat în sondaje, Mircea Diaconu, a spus primarul Sectorului 1.

Cât despre anunțu făcut de Viorica Dăncilă cu privire la o posibilă candidatură a sa la alegerile prezidențiale, Tudorache a spus: „Vă daţi seama că noi am aflat din presă. Sau eu cel puţin eu am aflat. Pentru că ştiam ce ne-a spus nouă la şedinţele anterioare, că nu doreşte să candideze. Acum bănuiesc că îşi doreşte, înseamnă că va trebui prinsă în sondaj”, a mai spus edilul sectorului 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri