Caută
Close this search box.

Cât de bogată este Astrid Fodor. Declarația de avere a primarului suspendat al Sibiului

Pe 3 iulie, Astrid Fodor, primar al Sibiului, a fost suspendată din funcție de către prefectul Adela Muntean, în baza unei sentinţe definitive a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ), care a confirmat starea de incompatibilitate constatată de ANI.

Primarul Astrid Fodor a declarat că va contesta ordinul în instanţă, precizând că pentru funcţiile pentru care s-a constatat incompatibilitatea nu a fost remunerată.

Potrivit declarației de avere, Astrid Fodor deține 2/8 dintr-un teren extravilan primit moștenire și un autoturism Peugeot 206 fabricat în 2002. Nu are casă sau apartament pe numele său, dar are peste 230.000 de lei în conturi. A încasat, de asemenea, aproape 12.000 de lei pe lună salariu de primar de municipiu.

ANI a decis în 2015 că Astrid Fodor s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 2012 – 2014, în care a ocupat simultan atât funcţia de viceprimar, cât şi calitatea de membru al consiliilor de administraţie ale două instituţii de învăţământ din oraş – Colegiul German Samuel von Brukenthal şi Grădiniţa cu program prelungit nr. 37.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri