Caută
Close this search box.

Cazul copilului mort la Cluj. Mama băiatului a fost arestată. Femeia a chinuit micuțul până la moarte

O femeie din Cluj a fost arestată preventiv, după ce s-a stabilit că şi-a ucis în bătaie copilul de 9 ani. Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Traian Morar, a declarat că femeia, în vârstă de 36 de ani, și-a recunoscut fapta în timpul audierilor de la poliție.

„Pe numele femeii a fost emis de către Tribunalul Cluj un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie sub forma omorului calificat. Aceasta și-a recunoscut fapta în cadrul audierilor de la Poliție, însă nu a putut oferi nicio explicație privind motivele care au determinat-o să își bată copilul”, a spus Morar.

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că micuțul de 9 ani a fost bătut crut, peste 80% din suprafața corpului fiind acoperită cu vânătăi.
„L-a zdrobit în bătaie pur și simplu”, au spus sursele citate.
Cei doi frați ai băiatului din Cluj-Napoca, omorât în bătaie de mamă, un geamăn rămas în viață al copilului decedat și un alt băiat de 11 ani, au fost internați într-un centru de primire în regim de urgență al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului (DGASPC) Cluj, unde vor primi consiliere psihologică.
Potrivit DGASPC Cluj, și geamănul copilului mort era bătut, când a ajuns la centrul de primire în regim de urgență.

„Înainte de a fi aduși la centrul nostru, copiii au fost consultați la UPU unde s-a constatat că cel de 9 ani, geamănul celui decedat, prezintă și el urme de echimoze pe torace și membre”, a spus Alina Chiorean, purtătorul de cuvânt al DGASPC Cluj.
Alina Chiorean a precizat că în urmă cu patru ani, cei trei frați au mai fost în sistemul de protecție, fiind crescuți în sistemul de asistență maternală, după care au fost redați mamei.
„Am ajutat-o pe mamă, a fost monitorizată reintegrarea, a fost ajutată și de Primărie cu o locuință socială, dar și de o fundație”, a afirmat Alina Chiorean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri