Caută
Close this search box.

Cetățenii din Popești-Leordeni s-au simțit rău după dezinsecția împotriva țânțarilor

Mai mulţi cetăţeni care locuiesc în oraşul Popeşti-Leordeni din Ilfov au sunat la 112, joi noapte, pentru că s-au simţit rău după ce autorităţile au împrăştiat substanţe împotriva ţânţarilor. Autoritățile susțin că procedurile au fost conforme.

„Nu a fost nicio gazare. Am primit de la institut, cei care s-au ocupat, că totul este în parametrii legali, este conform. Consiliul Judeţean organizează dezinsecţia pentru ţânţari, Primăria este doar beneficiar. (…) Au venit pe străzi cu tunul de stropit şi în zona nouă, pe strada Oituz. Anumiţi cetăţeni au făcut sesizare că se simt rău, că tuşesc, că îi mănâncă pielea. La 12 noaptea, m-au sunat de la poliţie, de peste tot. Am sunat băieţii, au plecat din zona respectivă s-au dus în altă zonă”, a declarat viceprimarul din Popeşti-Leordeni (judeţul Ilfov), Constantin Mitran, citat de Mediafax.

După scurt timp, mai multe echipaje de la ISU şi o autospecială de cercetare CBRN (destinată intervenţiei in cazul accidentelor nucleare, biologice, chimice si radiologice) au efectuat teste, iar rezultatele arată că nu au fost depăşite valorile normale, potrivit unor surse. În total, şapte apeluri la 112 efectuate joi noapte au vizat reclamaţiile privind tratamentele împotriva ţânţarilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri