Nicolae Moga ar fi propunerea Vioricăi Dăncilă pentru Ministerul de Interne, în locul lui Carmen Dan, iar Ramona Mănescu ar urma să îl înlocuiască pe Teodor Meleșcanu, la Externe.

Nicolae Moga este un veteran al Parlamentului și a fost susținut de Liviu Dragnea pentru un loc eligibil pe listele PSD pentru al treilea mandat la alegerile din 2016. Face parte din grupurile de prietenie cu parlamentele din Turcia și Brazilia.

Moga este vicepreședinte al Senatului și este unul dintre stâlpii Republicii Mazăre, rămas încă în picioare chiar și după plecarea fostei conduceri de la Constanța. Moga a intrat în PSD la braț cu Radu Mazăre, în anul 2003, iar înainte de acest moment a fost președintele televiziunii fondate de Mazăre și Constantinescu.

Ramona Mănescu este fost europarlamentar din partea PNL, care ulterior a trecut la ALDE. A fost ministru al Transporturilor în al doilea guvern USL Victor Ponta, începând cu anul 2012. Despre Ramona Mănescu și afacerile sale imobiliare RISE Project a scris pe larg, într-o serie de investigații.

Rise Project a publicat, in decembrie 2018, o ancheta prin care il prezinta pe tatal europarlamentarului Ramona Manescu, Mihai Bolboceanu, ca fiind un pensionar care se imprumuta pentru o Dacie, insa au trecut, prin conturile sale, aproape 4 milioane de euro.

209 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here