Caută
Close this search box.

Cine era Alexandra, fata ucisă în Caracal

Alexandra

Alexandra, fata ucisă era nepoata lui Alexandru Cumpănașu, președintele Coaliției Naționale pentru Modernizarea României, a avut o ieșire nevoasă în direct la România TV pe ceea ce s-a întâmplat în ziua când copila a cerut ajutorul. 

„La ora 12 noaptea, după ce Alexandra a sunat de atâtea ori, a vorbit 20 de minute, ar pleca ministru cu tot cu Parchet. Le-am spus să-l ia pe tatăl fetei să recunoască vocea. Și a recunoscut. Trebuia să spun eu. Băieții aștia din sistem vor avea o viață grea cu mine. Cine poate domi liniștit dacă au copii știind că polițiștii au stat la poartă știind că în casa aia e un criminal. Dar ce au făcut o zi jumătate?!”.

Norica Nicolai a spus  că e inadmisibil ca după trei apeluri disperate la 112 ale adolescentei, sistemul să nu fie capabil să identifice locația.

„E inadmisibil că în România să nu se cunoască prevederile Constituției. Articolul 27, alin. 2, litera b are o dispoziție clară derogatorie de la lege, care permite organelor de poliție și procurorilor să intre fără mandat într-o locuință, când se pune problema înlăturării unei primejdii privind viața, integritatea fizică sau bunurile unei persoane.

Dacă Constituția îmi dă acest drept, de ce stau 16 ore până emit un mandat? E o chestiune, care, după părerea mea, are conotații penale, nu care țin de birocrația românească.

Un răspuns

  1. Toti acesti nemefrnici cu salarii babane si pensii speciale care au fost total incompetenti, sa dispara definitiv si sa rspunda penal. Procurorul, politistii STSul impreuna cu sefii lor sa dispara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri