Caută
Close this search box.

Claudiu Manda: „Let’s make PSD great again! Nu avem cum să mergem cu capul plecat pe stradă!”

claudiu manda

Presedintele PSD Dolj, Claudiu Manda, face un anunt razboinic dupa ce sotia sa, Lia Olguta Vasilescu, a fost aleasa presedintele al PSD Craiova. „Let`s make PSD great again!”, a reinterpretat manda, in mod penibil, sologanul lui Donald Trump. Manda nu a mai avut nicio aparitie publica de la alegerile europarlamentare.

„Astazi a avut loc Conferinta Ordinara de Alegeri a PSD Craiova. Le-am multumit colegilor pentru tot ce au facut in campanie electorala pentru PSD si pentru mine. Am spus la momentul respectiv ca o sa o iau in nume personal si indiferent cum or sa interpreteze ceilalti rezultatul, pentru mine este o victorie in primul rand pentru Craiova si le multumesc pentru tot ceea ce am reusit in aceasta grea perioada. Am vazut tot felul de previziuni despre ce se va intampla in Craiova, in judetul Dolj, in Romania, cu PSD-ul, cu alte partide, despre cum o luam noi la vale si altii in sus, tin sa va spun ca eu nu cred aceste lucruri.

Cred ca depinde doar de noi sa ne construim viitorul. Daca ramanem in continuare o echipa unita, daca ramanem in continuare o echipa sudata, daca intelegem ca tot ce putem sa facem, politic si administrativ, facem pentru cetatenii pe care ii reprezentam, nu avem cum sa nu avem niste rezultate bune la alegerile viitoare. Este foarte important sa ne propunem astazi, aici, sa castigam Consiliul Judetean. Este foarte important sa ne propunem astazi, aici, sa castigam Primaria Municipiului Craiova si majoritatea in consiliul local.

Cred ca daca pornim de la aceste idei avem aproape un an de zile sa ne organizam, sa ne reorganizam, sa ne structuram, sa restructuram si sa ne putem pregati ca acea confruntare electorala sa fie una in care noi sa plecam cu prima sansa. In perioada urmatoare – vorbim de apa, vorbim de gaze in tot judetul, vorbim de Colegiul Carol, vorbim de autostrada, vorbim de salarii, vorbim de pensii si nu cred ca trebuie sa ne fie rusine ca am reusit sa marim salariile si pensiile oamenilor.

Nu avem cum sa mergem cu capul plecat pe strada si sa stam sa ne spuna un USR-ist ‘ciuma rosie’, pleaca de aici ca trebuie sa vin eu, ca tu nu esti bun doar pentru faptul ca esti PSD-ist.

Dar asta depinde doar de noi daca intelegem ca suntem o echipa, ca ne luptam pentru o echipa si ca cei mai buni dintre noi trebuie sa fie varful echipei iar ceilalti vor fi alaturi de el si nu o sa ne lasam niciun soldat in spate.

Daca lucrurile vor functiona asa, nu am decat sa va spun de pe acum succes, nu am decat sa va spun ca sunt alaturi de tot ceea ce inseamna constructia Organizatiei Municipale pentru obiectivul care il avem, cel mai important obiectiv fiind castigarea alegerilor locale, si inchei cu un citat cu care s-au castigat alegerile in SUA – Let`s make PSD great again!”, a scris Manda pe Facebook.

Lia Olguta Vasilescu a fost realeasa, sambata, in functia de presedinte al PSD Craiova in cadrul conferintei acestei organizatii, la care au participat peste 600 de membri.

Vasilescu a fost realeasa prin vot deschis, cu unanimitate, fiind singurul candidat pentru sefia PSD Craiova, asa cum s-a intamplat si pentru celelalte functii de conducere din organizatie.

Olguta Vasilescu a declarat in fata delegatilor ca isi propusese sa nu mai candideze pentru functia de presedinte al PSD Craiova, insa a motivat ca nu doreste ca dezbinarea care exista in administratia locala sa se reflecte si la nivelul acestei organizatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri