Caută
Close this search box.

Codrin Ştefănescu plânge după Dragnea: Mā sunā colegi, în fiecare zi, care-l regretă

codrin-stefanescu

Codrin Ştefănescu plânge astăzi de dorul lui Liviu Dragnea,  aflat la Rahova, unde-şi ispăşeşte pedeapsa, aşteptând vremuri mai bune pentru el şi gruparea din jurul său.

După ce Viorica Dăncilă a dat afară aproape toţi oamenii din anturajul său şi al lui Liviu Dragnea, Codrin Ştefănescu are un motiv în plus să vorbească despre trădare şi despre vremurile de aur, când aveau un crez şi vocea le era auzită.

„Mă sună colegi în fiecare zi să-mi spună că-l regretā pe Liviu Dragnea. Enorm!

Că le este dor de timpurile în care luptăm împreună pentru un crez şi vocea noastră era auzită. Îmi spun că sunt nostalgici.

Până azi le spuneam să aibă răbdare şi să spere. Azi nu le mai zic nimic. Nici măcar de trădarea unora. Deocamdată”, scrie Ştefănescu pe contul său de Facebook.

Dăncilă îi dă afară din Guvern pe interlopii lui Codrin Ştefănescu

Deocamdată, fostul secretar general al PSD aşteaptă şi pune ţara la cale împreună cu Liviu Pleşoianu, care şi-a anunţat candidatura ca independent la alegerile prezidenţiale. Unele voci spun că în octombrie Dragnea ar putea ieşi din închisoare, după decizia CCR privind completurile de trei, nespecializate pe corupţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri