Caută
Close this search box.

Codrin Ștefănescu: Sondajele despre prezidențiale sunt secrete

codrin ştefănescu

Codrin Ştefănescu s-a arătat, luni, la Antena3,nemulţumit de faptul că sondajele PSD privind alegerile prezidenţiale sunt ţinute secret, iar social-democraţii vor trebui să susţină un candidat, fără a şti care îi sunt şansele reale.

„Până acum, când mai sunt câteva ore până la CEx, nimeni din partid, niciunul dintre primari, şefii de judeţe, niciunul dintre senatori sau deputaţi, nimeni din electoratul nostru şi niciun român nu ştie sondajele reale pe care PSD le-a achitat şi le-a făcut în ultimele patru săptămâni legate de cum este în sondaje fiecare candidat. În România în acest moment există o mare parte din electorat care doreşte mai departe dreptate până la capăt, drepturi şi libertăţi, să nu se mai petreacă abuzuri în România. Ar dori un candidat care să nu uite de acest tip de mesaj. Din păcate în acest moment nu avem nici măcar un candidat. Mâine la CEx se va stabili, probabil, un candidat care nu ştiu cum apare în sondaje şi ni se cere nouă tuturor să îl susţinem pe acest candidat. Că vine din afara partidului, din interior, nu ştiu ce să zic, părerea în interior este împărţită. Nu prea suntem mulţumiţi mai deloc cu acest lucru”, a afirmat Codrin Ştefănescu, la Antena 3.

Fostul secretar general al PSD a declarat că sunt social-democraţi care şi-au exprimat dorinţa de a candida la prezidenţiale, dar nu apar în sondaje.

„Fifor şi Teodorovici au anunţat azi că au renunţat la candidatura pentru prezidenţiale. Nici nu ştiu exact dacă erau în sondaj. Liviu Pleşoianu şi Gabriela Firea nu sunt băgaţi în seamă. Din câte am înţeles eu, că sondajele sunt secrete, ei nici măcar nu au fost trecuţi în sondaje şi totuşi Gabriela Firea apare în foarte multe sondaje făcute la fel ca şi Liviu Pleşoianu…Pleşoianu a mai şi candidat la Congres şi a luat un număr de voturi foarte important la Congres, ceea ce arată că mai mult de un sfert din delegaţii congresului, adică o sută şi ceva de mii de membrii de partid ar merge pe această variantă. Olguţa Vasilescu este scârbită de tot şi sentimentul este împărtăşit inclusiv de mine. Prin urmare am zis cine a mai rămas în cursă din partea PSD”, a adăugat Ştefănescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri