Caută
Close this search box.

Constanța: Un bebeluș a murit după ce autoturismul în care se afla a ieşit de pe şosea şi s-a răsturnat

Un copil a murit după ce autoturismul în care se afla a ieşit de pe şosea şi s-a răsturnat, lângă Dulceşti, Constanţa.

Un copil de 11 luni a murit după ce autoturismul în care se afla împreună cu părinţii săi a fost implicat într-un accident rutier, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe DJ 394, între localităţile constănţene Dulceşti şi 23 August.

Alte trei persoane au suferit diverse leziuni şi au fost transportate cu ambulanţele la Spitalul Municipal Mangalia.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, tragedia s-a produs după ce şoferul unei maşini a pierdut controlul volanului, a ieşit cu autovehiculul de pe carosabil şi s-a răsturnat pe câmp.

″În jurul orei 21.37, un bărbat, în vârstă de 22 de ani, a condus un autoturism pe DJ 394, dinspre localitatea Dulceşti către 23 August, iar la un moment dat, pe fondul neatenţiei şi a vitezei neadaptate, ar fi pierdut controlul direcţiei de mers, părăsind partea carosabilă şi răsturnându-se. În urma accidentului rutier, a rezultat decesul unui minor, de 11 luni, vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto, precum şi a două pasagere, de 22, respectiv 54 ani”, a transmis IPJ, adăugând că victimele sunt din Mangalia, respectiv Pecineaga.

Conform Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, copilul a fost găsit de către cadrele medicale sosite la faţa locului în stop cardio-respirator, încercările de resuscitare a minorului fiind zadarnice.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Dobrogea” a informat că după primirea unui apel prin 112, la locul producerii accidentului rutier s-au deplasat trei echipaje SMURD B şi o autospecială cu modul de descarcerare de la Secţia Mangalia.

Sursa: Agerpres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri