Caută
Close this search box.

CRIMA din Caracal: Ultimele cuvinte și disperarea Alexandrei, înregistrate la 112. Al cui era telefonul de pe care a sunat?

Alexandra Macesanu

Întrebările în cazul crimei de la Caracal continuă în spațiul public. Revolta oamenilor se intensifică față de modul în care autoritățile au gestionat intervenția la locul în care Alexandra, adolescenta de 15 ani, se presupune că a fost ucisă.

Surse din cadrul Poliţiei spun că telefonul de pe care Alexandra, fata de 15 ani, a apucat să sune la 112 şi să anunţe că a fost violată şi sechestrată ar putea să fie al unei alte victime sau chiar al unui complice, anchetatorii având mai multe piste la această oră, potrivit Mediafax.

Telefonul de pe care a sunat Alexandra de trei ori la numărul de urgenţă 112 aparţinea altei persoane, iar aici sunt două ipoteze de lucru.

Cert este că Alexandra a apucat să sune joi de trei ori la 112. Ultimele cuvinte au fost „Vine, vine”, iar apoi apelul s-a întrerupt brusc, a confirmat chiar Ioan Buda, şeful Poliţiei Române, demis seara trecută din cauza modului defectuos în care s-a acţionat la Caracal.

De asemenea, întrebat la ce oră a survenit decesul fetei, Buda a răspuns: „Probabil undeva imediat după apel”.

Alexandra apucase să ofere însă mai multe detalii şi să spună că a fost violată.

„A spus că e sechestrată, a descris locul în care se afla, inclusiv curtea, cât a văzut, că este într-un garaj. Că a fost legată de picioare şi de mâini, că a fost bătută şi violată şi a încercat să ofere informaţii, descrieri din interior. Ea credea că e în at cartier al oraşului”, a spus unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănaşu, care este preşedinte al Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României

Ce spun vecini monstrului din Caracal

Vecinii îngroziți susțin că nu e prima oară când fete credule, care se urcă în mașina mecanicului de 66 de ani, au probleme. Ba chiar spun că familia l-ar fi părăsit în urmă cu mai mulți ani, potrivit Digi24.

– Făcea curse, Caracal, Craiova, Slatina, în fiecare zi. Din așa ceva trăia.
– Vi se părea ceva suspect?
– Lua oameni la ocazie, din asta trăia. Fata asta care mergea la meditații normal ca avea de-a face cu oamenii ăștia zilnic, care iau oameni la ocazie.

– Avea copii?
– Da, are fată, băieți. Nevasta-sa a luat fata și au plecat. Și băieții amândoi sunt plecați, nu vor să știe de el.

– Știu doar că fata mea acum doi ani aștepta la farmacie și a luat-o și a dus-o pe rută ocolitoare și a lasat-o in apropiere de casă. Dar putea să fie victimă. Acum are 21 de ani, spune o altă vecină.

Anchetatorii cred că același bărbat, care până acum a respins toate suspiciunile, ar fi în spatele dispariției unei alte tinere, de 19 ani, în urmă cu trei luni.

Polițiștii iau în calcul și ca bărbatul să fie în spatele dispariției unei a treia fete, ipoteză verificată în acest dosar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri