Caută
Close this search box.

Criminal în libertate în Timiș, după ce a înjunghiat 4 oameni și a lovit cu mașina un polițist

Bărbatul care miercuri dimineaţa a înjunghiat mortal un bărbat în parcul din Făget, judeţul Timiş, iar pe soţie a rănit-o grav, femeia fiind în comă, a înjunghiat alte două persoane în satul Temereşti, iar pe alta a lovit-o cu o maşină pe care a furat-o, transmite Mediafax.

Criminalul din Timiș se află în libertate, nu a fost prins încă de polițiști.

Sursa foto: facebook

Cei doi soţi înjunghiaţi în parcul din localitatea Făget făceau jogging, miercuri dimineaţa, când au fost atacaţi cu un cuţit de individul recidivist, căutat de poliţiştii din Timiş. Autorul a fugit cu o bicicletă, apoi a furat o maşină, înjunghiind alte două persoane, apoi a lovit un poliţist, potrivit Mediafax.

Cei doi soţi din Făget făceau jogging, în parc, în momentul în care au fost atacaţi cu un cuţit. Bărbatul a murit pe loc, iar soţia sa este în comă şi va fi dusă cu un elicopter la Spitalul din Timişoara.

Surse judiciare au declarat că individul care a atacat cinci persoane se numeşte Ionel Boldea şi este din localitatea timişeană Bichigi. Poliţiştii au reuşit să găsească maşina pe care bărbatul a furat-o, autoturismul fiind abandonat la intersecţia drumului dintre Temereşti şi Birchiş.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri