Caută
Close this search box.

Criminalul din Caracal ar fi violat-o pe Luiza timp de trei luni, apoi i-ar fi aruncat cadavrul în Dunăre

crima Caracal

Gheorghe Dincă a mărturisit anchetatorilor în timpul nopţii că, după ce a violat-o pe Luiza timp de trei luni, a ucis-o şi a aruncat trupul în Dunăre.

Criminalul a declarat la interogatoriu cum a ucis-o pe Luiza Melencu, adolescenta din satul doljean Radomir, dispărută pe 14 aprilie 2019.

Surse din ancheta crimelor din Caracal au dezvăluit pentru „Adevărul“ ce au reuşit anchetatorii să afle de la criminalul din Caracal în timpul audierilor din noaptea de duminică spre luni, 29 iulie.

Criminalul a spus că a răpit-o la ocazie, a violat-o timp de trei luni, apoi a ucis-o şi i-a aruncat cadavrul fie în Dunăre, fie în râul Olt. Potrivit surselor din anchetă, citate de adevarul.ro, Dincă ar fi declarat că a luat decizia s-o ucidă pe Luiza la jumătatea lunii iulie, după ce-ar fi aflat că dosarul dispariţiei fetei a fost preluat de DIICOT.

Oamenii legii au descoperit în curtea casei lui Dincă din Caracal probe ADN despre care bănuiesc că sunt ale altei victime, putând fi ale Luizei, urmând ca testele să lămurească acest aspect.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri