Caută
Close this search box.

Criminalul din Timiș a fost capturat. Ionel Boldea susține că a fost drogat

Criminalul din Timiș, autorul crimelor din Timiș, a fost capturat. Bărbatul afirmă că a fost drogat.

Ionel Boldea a fost prins în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 2, la un filtru al poliției, în localitatea Bichigi, în apropiere de casa sa.

Captura video

Imediat după ce a fost încătuşat, Ionel Boldea a fost întrebat de către poliţişti de ce a recurs la gesturile comise miercuri, susţinând că „din cauza unei icoane dintr-o cameră. Icoana de argint m-a făcut să ies din casă la şase dimineaţa şi să am o forţă inumană. Am dat cu piciorul, am spart capul unei femei, am spart capul unui om. Nu mă agresaţi că mă gândesc rău. Nu am vrut, dar am fost forţat de situaţie să fac rău”.

Ionel Boldea a fost surprins de camerele de supraveghere la scurt timp după crimă, în timp ce lovea cu pumnii ușa unui magazin, relatează tion.ro.

După ce i-a atacat pe cei doi soți în parcul din Făget, pe bărbat omorându-l, agresorul a fugit cu bicicleta spre Temerești. Chiar la intrare în localitate a atacat o bătrână de 80 de ani care smulgea iarba din fața casei. I-a luat bastonul din mână și a bătut-o cu el până i-a rupt maxilarul, au declarat surse de la fața locului pentru tion.ro. A urcat apoi pe bicicletă, cu bastonul în mână, și a mai mers câteva sute de metri până în zona unui magazin din localitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri