Caută
Close this search box.

CTP: Demisiile, niște hoituri aruncate din balon de actuala putere

CTP

Nicolae Moga, care și-a anunțat marți demisia din fruntea Ministerului de Interne, dă bir cu fugiții după ce a dat de greu, a spus gazetarul Cristian Tudor Popescu la Digi24.

„Întrebarea nu e de ce a demisionat, ci de ce a fost numit în funcție acest domn. Chiar dacă a fost parașutat acolo de d-na Dăncilă și de PSD, ar fi trebuit în condițiile de față să încerce să rezolve câte ceva, nu să plece în felul acesta. Bineînțeles că arată ca o fugă, e un bir cu fugiții și care pune încă o bombă pe coliva instituțiilor statului român”, a spus Cristian Tudor Popescu.

„A dat de greu și și-a spus: de ce să încasez eu acum, să pierd politic, că mai am niște planuri, niște perspective, ia să fug eu din funcție. Accepți să fii numit fără să te recomande nimic, poate doar legăturile cu mafia din Constanța, cu Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu, după care dai bir cu fugiții. E genul de ins tipic numit politic într-o funcție operațională extrem de grea, cum e cea de ministru de Interne, nu poți să fii impostor, nu pentru multă vreme, chiar dacă te susține partidul.

Că vin afacerile interne peste tine și se vede clar din ce pastă ești făcut”, a continuat gazetarul.

„Toate aceste demisii și demiteri nu rezolvă nimic. Sunt niște hoituri aruncate din balon de actuala putere, ca să nu piardă înălțime”, a mai spus Cristian Tudor Popescu.

Întrebat cine mai dă socoteală dacă pică șefii instituțiilor, gazetarul a răspuns:

„Nimeni. Asta e strategia partidului, a puterii și a instituțiilor pe care le controlează, să plece diverși indivizi, fie să fie dați afară pe loc și absurd”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri