Caută
Close this search box.

Cumpănaşu, informaţie neverificată. Care ar fi legătura Gheorghe Dincă – Darius Vâlcov

alexandru cumpănaşu

Alexandru Cumpănaşu, unchiul fetei ucise în tragedia de la Caracal, a lansat o teorie privind o legătură între Gheorghe Dincă şi fostul consilier guvernamental, Darius Vâlcov.

„O să dau şi eu o informaţie care mie mi se pare gravă rău de tot dacă se verifică. Eu nu am certitudinea acestei informaţii, dar mă risc să o dau pentru că pănă la urmă trebuie să o verifice cineva.

Înţeleg că acest monstru ar fi, există un contract de vânzare cumpărare a terenului pe care l-a cumpărat el de fapt, iar terenul ar fi fost cumpărat de la o persoană care a fost consilierul prim-ministrului în România şi numai este. Una dintre cele mai toxice fiinţe din România, în acest moment”, a afirmat Alexandru Cumpănaşu, confirmând ulterior că se referă la Darius Vâlcov.

Acesta a subliniat că informaţia este una neverificată, dar are informaţii despre această posibilitatea şi acestea trebuie să fie verificate.

Un răspuns

  1. ?? De cand avea Dinca terenul ? Cand a ridicat casa ? Daca il avea de 2-3 ani, cu ce bani a cumparat si cu ce bani a facut constructiile (ca si alea, asa cum sunt costa) ? Posibil sa aiba sursa de venituri consistenta si in consecinta relatii .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri