Caută
Close this search box.

Dan Barna, despre criticile lui Rareş Bogdan: Când încasezi astfel de atacuri înseamnă că în mod clar contezi

dan barna

Dan Barna a declarat, referitor la faptul că Rareş Bogdan a spus despre el că ar trebui să vorbească în discursuri şi despre filmele „Dacii” sau „Mihai Viteazul” pentru a câştiga măcar 40% din electorat, că astfel atacuri înseamnă că în mod clar contezi şi că nu treci neobservat.

„În momentul în care şi se întâmplă sau încasezi genul acesta de atacuri înseamnă că în mod clar şi precis contezi. Înseamnă că într-adevăr poziţia ta, poziţia USR-PLUS, poziţia mea de potenţial candidat al Alianţei USR-PLUS, vom vedea ce vom decide, este un lucru care nu trece neobservat.

Când toată lumea te simpatizează şi te mângâie aşa pe umăr, înseamnă că nu reprezinţi nimic. Aceste atacuri sunt fireşti, suntem într-o luptă politică normală. Cred că toată lumea de la Congres şi din România a înţeles mesajul cu Star Trek generaţia următoare. Nu cred că există populaţie activă care să nu fi înţeles”, a afirmat Dan Barna.

Preşedintele USR a adăugat că Rareş Bogdan se poate lăuda cu o cultură cinematografică în zona filmelor clasic conservatoare, însă Alianţa USR-PLUS oferă o viziune de viitor, a următoarei generaţii politice.

„Faptul că domnul Rareş Bogdan a prezentat cultura cinematografică pe care o dispune în zona filmelor clasic conservatoare naţionale din România e un lucru foarte frumos de laudă a dânsului. Nu văd nicio problemă. Eu cred foarte mult că ceea ce propune Alianţa USR-PLUS e o viziune de viitor, e o viziune de generaţie următoare în politică. După 30 de ani de la Revoluţie România e într-un loc în care nu poate să mai rămână. Fie ne întoarcem spre Europa cu toată viteza, fie pornim spre o Românie digitală care acceptă că tehnologia vine peste noi, o Românie din care tinerii nu îşi mai doresc să plece”, a conchis Barna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri