Caută
Close this search box.

Dăncilă ameninţă cu dovezi despre relaţia sa cu Dragnea: Am fost izolată la Palatul Victoria

dancila Paul Stanescu

La CEx-ul de marţi, între Paul Stănescu și președintele PSD a existat un schimb tensionat de replici, Stănescu spunând că nu crede în șansele lui Dăncilă de a ajunge în turul doi al prezidențialelor.

„Toți de la ALDE au spus că, dacă mergem separat, ies de la guvernare.

Eu cred că nu mai avem majoritate în Parlament. Ponta vrea un dezastru de la noi pentru că e în beneficiul lui. Ponta își va juca rolul.

Uitați ca e posibil să mai plece și alții de la noi și noi spunem că îi vrem la guvernare. PSD a pierdut alegeri prezidențiale cu Adrian Năstase și Victor Ponta care candidau din pozția de președinte. Şi atunci ne puneam problema să câștigăm, nu să intrăm în turul al doilea. Important pentru noi e partidul, nu persoanele și ne spune doamna Dăncilă că își dă demisia dacă pierde…. Să ne răspundeți la întrebarea cu cine facem majoritate în Parlament ca să rămânem la guvernare”, au fost problemele ridicate de Paul Stănescu, potrivit digi24.

„Pe mine mă interesează să câștigăm alegerile, acest partid să se ridice. Eu nu am vrut funcția de premier. Am fost izolată la Palatul Victoria.

FOTO: Pro TV

M-am dus în teritoriu cu Eugen Teodorovici și Liviu Dragnea cu Codrin Ștefănescu le-au dat ordin primarilor să nu mai vorbească cu noi. S-a vorbit în ședință despre ieșirea de la guvernare, dar ce vrem? Vrem ca acest partid să se ridice? Voi ajuta fiecare coleg care are nevoie de sprijin.

Avem nevoie de o majoritate parlamentară și vreau să fie cât mai solidă. Partidul acesta nu poate fi șantajat că se supără unul și își ia jucăriile, cum a facut Șerban Nicolae.

Ponta avea 31% când a plecat în campanie și Iohannis avea 15%. Cine a câștigat? Iohannis! Depinde doar de noi. Spui, Paul, că sondajele…. Dar uite cum stătea Iohannis. În momentul în care spui că e comanda partidului în altă parte creezi prejudicii. Îmi rănești un sentiment.

Aici putem spune orice dar dacă ieșim în afara partidului și atacăm partidul și președintele nu e ok. Ce vrei mai mult? Încercăm să ne ridicăm. Am pornit de la o situație dificilă. Ne-am omorât noi între noi cu orgoliile noastre în perioada asta. Eu sper ca pentru partid să te implici în această campanie.

Dăncilă: Să ies public cu dovezile?

Am dovezi despre relația mea cu Dragnea, dar credeți că e bine să ies public? Nu, pentru că nu am să vorbesc de rău un fost președinte.

Am fost izolată șase luni în guvern. Nu am avut voie să fac nimic. Nu mă acuzați că că am fost apropiată de Dragnea, pentru că nu eu am luat deciziile în partid. Eu eram izolată și aveam interzis să vorbesc cu colegii. Se plăteau bani de la partid ca să mă atace la tv.”, i-a replicat Viorica Dăncilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri